Odpovědi na nejčastější otázky

Budou notifikace fungovat i na vašem webu?

Ano. Ty nejznámější a nejpoužívanější webové platformy máme plně integrované a podle preferencí klientů přidáváme další. Seznam realizovaných řešení najdete zde >>>

Kdy se zobrazí první notifikace?

Jakmile se na vašem webu stane potřebná akce. Když si vytvoříte účet, nastavíte marketingový Pixel a potvrdíte kampaň např. se zobrazováním objednávek, v okamžiku prvního prodeje se začne na webu zobrazovat oznámení o nákupu. Spustit kampaň zvládnete do 5 minut – tolik vás dělí od první notifikace.

Co se stane, když dosáhnete limitu návštěvnosti vybraného plánu?

Máte na výběr: Buď si tarif jednoduše navýšíte, abyste mohli dál zobrazovat notifikace, nebo si necháte ten současný a počkáte do konce období na obnovení kreditů. Váš účet zůstane aktivní, ale zobrazování notifikací bude pozastaveno.
Žádné automatické navyšování. O všem si rozhodujete sami.

Je možné do vašeho účtu nahrát seznamy s nákupy?

Notifikuj to neumožňuje. Je jasné, že za sebou máte už pěkný seznam prodejů, o kterých naše aplikace neví. I když by bylo fajn zobrazit je, nejde to. Chceme se vyhnout podvodům a proto notifikace odráží výhradně reálná data od okamžiku spuštění. Žádné nahrané seznamy. Podporujeme férové podnikání a tohle je nejjednodušší způsob, jak toho dosáhnout.

Je možné vytvořit falešné notifikace?

Ne! Takhle naše aplikace nefunguje. Nechceme manipulovat vaše zákazníky. Na webu zobrazujeme jen to, co se skutečně stalo. Buď prodáváte nebo ne. Pokud ne, aplikace nemá žádná data k zobrazení a vy do tohoto procesu můžete zasáhnout jedině tím, že se postaráte o své podnikání a reklamu. Žádné umělé zásahy neumožňujeme.
Hrajeme fér a stejná pravidla ctí i naše aplikace.

Co všechno můžete v notifikacích zobrazovat?

Kromě nejoblíbenějších notifikací o nákupech, můžete zobrazit i aktuální počet návštěvníků stránek nebo množství registrací do newsletterů. Ke zvýšení prodejů skvěle pomáhají i recenze a hodnocení zákazníků z Heuréka.cz, které vám šikovně a autenticky rozhýbou nerozhodné návštěvníky.

Co se stane s účtem po 14 dnech zdarma?

Účet bude aktivní, ale přestane zobrazovat notifikace. To je celé. Všechna nasbíraná data v něm budou k dispozici pro pozdější použití, dokud si nezvolíte některý z nabízených tarifů >>>

Zvyšte množství svých objednávek

Notifikujte jednoduše, snadno a podle vlastních preferencí.

Vyzkoušejte zdarma • Snadné spuštění během 5 minut